Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Velsen maatwerk veiligheidsmonitor

  Gemeente Velsen ontsluit via Velsen in Cijfers verschillende specifieke instrumenten. Per 1 december is de veiligheidsmonitor hieraan toegevoegd. In dit dashboard worden de belangrijkste indicatoren weergegeven in gebruiksvriendelijke dashboards. Daarnaast is het mogelijk om via het 'wijkprofiel' in één oogopslag te zien hoe een wijk zich verhoudt t.o.v. de andere wijken in Velsen. Naast de functionaliteit 'signaleren', kan de visualisatie ook gebruikt worden als navigatietool.

  Bekijk via deze link de veiligheidsmonitor van Velsen.

 • -

  Welkom Tilburg!

  De gemeente Tilburg is qua aantal inwoners de 7e stad van Nederland en heeft hiermee een omvangrijke doelgroep van geïnteresseerden in cijfers over de stad. Als kant-en-klare oplossing maakt Tilburg gebruik van Gemeente in Cijfers. Hierbij kan er vanuit de startpagina direct worden genavigeerd naar specifieke instrumenten die de gemeente zelf heeft ontwikkeld. Dit is bijvoorbeeld de Stadsmonitor.

   

 • -

  Welkom Roosendaal!

  De gemeente Roosendaal maakt tegenwoordig als primaire ingang gebruik van Gemeente in Cijfers. Hierbij kan er vanuit de startpagina direct worden genavigeerd naar specifieke instrumenten die de gemeente zelf heeft ontwikkeld. Dit zijn de Vitaliteitskaart/Wijkatlas en de Duurzaamheidsmonitor.

   

 • -

  Welkom Kapellen (BE)!

  Met groot genoegen verwelkomen we de gemeente Kapellen als 13e afnemer van Gemeente in Cijfers in België.

Ouder nieuws